EVEN BUITEN

TIJDELIJK GESLOTEN 

BED AND BREAKFAST | HUUR APPARTEMENT

Met warme hartelijkheid verwelkomen wij u in onze comfortabele appartementen, gevestigd op de verdieping van een voormalig wagenhuis op woonboerderij Even Buiten in de landelijk en rustig gelegen “Tuin van Wemeldinge” aan de rand van het dorp, net binnen de bebouwde kom in Wemeldinge.

De accommodatie voor 2 personen is een sfeervol appartement met de indeling; woonkamer, keuken, (aparte) slaapkamer, badkamer. Een eigen parkeerplek, terras en tuin naast uw accommodatie en onder het appartement een ruimte om (elektrische) fietsen te plaatsen en-of op te laden of voor uw duikuitrusting.

Graag ontvangen wij onze gasten bij aankomst persoonlijk met kopje koffie|thee en vinden het fijn en gezellig om onze gasten uitleg over het verblijf te geven, van informatie te voorzien en te vertellen over de omgeving.

Tijdens hun verblijf serveren wij een met liefde, heerlijk afwisselend ontbijtje met versgeperst fruitsap, vers fruit, verse broodjes, hartige en zoete verwennerijen en een scharreleitje van de kippen van de eigen boerderij.

En bij vertrek zwaaien wij onze gasten persoonlijk uit, het tovert een lach op je gezicht om blije en tevreden mensen te zien.

CAMPERPLAATSEN

Ook is er de mogelijkheid om te verblijven met een camper op het terrein. De camper plaatsen zijn beschikbaar met voorzieningen van water-, stroomaftap- en vuilwater-uitstortpunt. Wilt u hier meer over weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de contact pagina of bel Henk 06-23569132.

DUURZAAMHEID

Even Buiten produceert haar eigen duurzame energie, daar zij zonnepanelen op haar bebouwing heeft aangebracht. Zonnepanelen maken gebruik van een 100% groene energiebron en draagt zo bij aan een duurzame wereld want hiermee verlaag je de uitstoot van CO2.

Wij vragen onze gasten om hun afval te scheiden, hoe beter aan de bron wordt gescheiden, des te minder hoeft er verbrandt te worden. Zo komen er steeds minder schadelijke stoffen in het milieu. Het gescheiden inleveren van afval bespaart daarnaast ook grondstoffen en energie. Want het recyclen of hergebruiken van oude stoffen kost veel minder energie dan het winnen van nieuwe grondstoffen en voorkomt milieu vervuiling.