OVER ONS

Wij willen de prachtige plek van de woonboerderij|bebouwing en verschillende plekjes op het terrein graag delen met onze gasten en houden zelf enorm van de levendigheid die dat met zich meebrengt. Er is genoeg ruimte op, in en rond de boerderij en deze willen we graag benutten voor toerisme|recreatie.

Wij willen onze gasten laten relaxen, verwennen, laten genieten en tot rust laten komen in een ruime, puur landelijke omgeving, waar tijd en aandacht is voor persoonlijke service. Onze liefhebberij en uitdaging is echt gericht op een onvergetelijk verblijf voor onze gasten waarbij wij open staan voor feedback zodat wij kunnen blijven verbeteren. De ontmoetingen en gesprekken met vele lieve, hartelijke gasten met verschillende achtergronden beschouwen wij als zeer waardevol, dit maakt het zo bijzonder en zo de moeite waard!

Wij halen er voldoening uit, dat onze gasten zich heel welkom voelen, gelukkig en blij worden van een mooie, puur landelijke omgeving. En willen onze grenzeloze warme gastvrijheid graag inzetten om onze gasten de kans te bieden om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van het leven, de kans bieden het hoofd leeg te kunnen maken door uit te waaien aan de Zeeuwse kust, de frisse wind van de Oosterschelde en de zonnestralen op je gezicht te voelen, om het gevoel te ervaren wat voor ons Zeeuwen zo vanzelfsprekend is……

Wij genieten enorm van het opknappen, het met smaak en met oog voor detail inrichten van de B&B accommodaties die allebei uniek zijn en in het faciliteren van mooi gelegen camperplaatsen.

 Even Buiten doelgroep; volwassen mensen (geen kinderen/jongeren), toeristen, liefhebbers van een puur landelijke, groene omgeving, rustzoekers, romantici, smulpapen, fiets-, wandel-, zee-, watersport-en duik liefhebbers……. die het aanspreken om te vertoeven op onze heerlijke,  puur landelijke locatie met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.