BED AND BREAKFAST

BED AND BREAKFAST

Met warme hartelijkheid verwelkomen wij u in onze comfortabele B&B’s, gevestigd in een voormalig wagenhuis op woonboerderij Even Buiten in de landelijk en rustig gelegen “Tuin van Wemeldinge” aan de rand van het dorp, net binnen de bebouwde kom in Wemeldinge.

De accommodatie voor 2 personen is een sfeervol appartement met de indeling; woonkamer, kitchenette, (aparte) slaapkamer, badkamer. Een eigen parkeerplek en terras naast uw B&B en onder het appartement een ruimte om (elektrische) fietsen te plaatsen en-of op te laden of voor uw duikuitrusting.

Graag ontvangen wij onze gasten bij aankomst persoonlijk met kopje koffie|thee en vinden het fijn en gezellig om onze gasten uitleg over het verblijf te geven, van informatie te voorzien en te vertellen over de omgeving.

Tijdens hun verblijf serveren wij een met liefde, heerlijk afwisselend ontbijtje met versgeperst fruitsap, vers fruit, verse broodjes, hartige en zoete verwennerijen en een scharreleitje van de kippen van de eigen boerderij.

En bij vertrek zwaaien wij onze gasten persoonlijk uit, het tovert een lach op je gezicht om blije en tevreden mensen te zien.