EVEN BUITEN

BED AND BREAKFAST

Met warme hartelijkheid verwelkomen wij u in onze comfortabele B&B’s, gevestigd in een voormalig wagenhuis op woonboerderij Even Buiten in de landelijk en ruzstig gelegen “Tuin van Wemeldinge” aan de rand van het dorp, net binnen de bebouwde kom in Wemeldinge.

De accommodatie voor 2 personen is een sfeervol appartement met de indeling; woonkamer, keuken, (aparte) slaapkamer, badkamer. Een eigen parkeerplek en terras naast uw B&B en onder het appartement een ruimte om (elektrische) fietsen te plaatsen en-of op te laden of voor uw duikuitrusting.

Graag ontvangen wij onze gasten bij aankomst persoonlijk met kopje koffie|thee en vinden het fijn en gezellig om onze gasten uitleg over het verblijf te geven, van informatie te voorzien en te vertellen over de omgeving.

Tijdens hun verblijf serveren wij een met liefde, heerlijk afwisselend ontbijtje met versgeperst fruitsap, vers fruit, verse broodjes, hartige en zoete verwennerijen en een scharreleitje van de kippen van de eigen boerderij.

En bij vertrek zwaaien wij onze gasten persoonlijk uit, het tovert een lach op je gezicht om blije en tevreden mensen te zien.

CAMPERPLAATSEN

Ook is er de mogelijkheid om te verblijven met een camper op het terrein. De camper plaatsen zijn beschikbaar met voorzieningen van water-, stroomaftap- en vuilwater-uitstortpunt. Wilt u hier meer over weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de contact pagina.

DUURZAAMHEID

Even Buiten produceert haar eigen duurzame energie, daar zij zonnepanelen op haar bebouwing heeft aangebracht. Zonnepanelen maken gebruik van een 100% groene energiebron en draagt zo bij aan een duurzame wereld want hiermee verlaag je de uitstoot van CO2